KARAKTERISTIKAT E TULLES


Termike

Bluarja e argjiles me mullinj, presimi i shkelqyer ne mbi 20 atm. tharja ne dhoma bashkekohore si dhe pjekja e plote i sigurojne tulles "Edil Centro" nje izolim termik te plote ndaj lageshtires dhe te nxehtit.

Zbatimi i te gjithe parametrave te procesit teknologjik ne menyre rigoroze e bejne tullen "Edil Centro" mjaft te qendrueshme e te pathyeshme qe konfirmohet edhe nga standartet e komunitetit europian.


Prakticiteti

Tullat "Edil Centro" jane te paketuara ne paleta 1x1x1. Uniformiteti i tulles rrit shume rendimentet e perdoruesit duke sjellur nje konsum minimal te llaçit.


 

 

GRUPPO EDILCENTRO
Rruga Vangjel Noti,Laprake, Tirane, website: www.gruppoedilcentro.com email: info@gruppoedilcentro.com Tel. 00355 4 356620, Fax. 00355 4 357728