Dimensioni cm
Gjeresi
Spessore
Lartesi
Altezza
Gjatesi
Larghezza

12

20
25

E LEHTESUAR ndarese me 10 bira

Nr. i copeve per:
Nr. pezzi per:

Pesha:
Peso: Kg

m3
m2
Palete
Pacco
Per cope
Per pezzo
Per palete
Per pacco
166
20
160
4
640


TULLA TE LEHTESUARA NDARESE

12x25x25

10x25x25

8x25x25

TULLA MBAJTESE DHE SOLETE

TULLA DEKORATIVE

KARAKTERISTIKAT

 

 

 

 

 

 

GRUPPO EDILCENTRO
Rruga Vangjel Noti,Laprake, Tirane, website: www.gruppoedilcentro.com email: info@gruppoedilcentro.com
Tel. 00355 4 356620, Fax. 00355 4 357728