Dimensioni cm
Gjeresi
Spessore
Lartesi
Altezza
Gjatesi
Larghezza

20

25
25

E LEHTESUAR ndarese me 10 bira

Nr. i copeve per:
Nr. pezzi per:

Pesha:
Peso: Kg

m3
m2
Palete
Pacco
Per cope
Per pezzo
Per palete
Per pacco
80
16
80
6.5
520TULLA TE LEHTESUARA NDARESE

12x20x25

12x25x25

10x25x25

8x25x25

TULLA MBAJTESE DHE SOLETE

TULLA DEKORATIVE
KARAKTERISTIKAT

 

 

 

 

 

 

 

GRUPPO EDILCENTRO
Rruga Vangjel Noti,Laprake, Tirane, website: www.gruppoedilcentro.com email: info@gruppoedilcentro.com
Tel. 00355 4 356620, Fax. 00355 4 357728