Dimensioni cm
Gjeresi
Spessore
Lartesi
Altezza
Gjatesi
Larghezza

8

25
25

E LEHTESUAR ndarese me 10 bira

Nr. i copeve per:
Nr. pezzi per:

Pesha:
Peso: Kg

m3
m2
Palete
Pacco
Per cope
Per pezzo
Per palete
Per pacco
200
16
192
3.55
682TULLA TE LEHTESUARA NDARESE

12x20x25

12x25x25

10x25x25

TULLA MBAJTESE DHE SOLETE

TULLA DEKORATIVE

KARAKTERISTIKAT

GRUPPO EDILCENTRO
Rruga Vangjel Noti,Laprake, Tirane, website: www.gruppoedilcentro.com email: info@gruppoedilcentro.com
Tel. 00355 4 356620, Fax. 00355 4 357728